Nieuws

jan. 2021

YaWorks behaalt VMware certificaat Master Service Competenties Network Virtualization

Een netwerk of datacenter migreren naar een virtuele -of hybride- omgeving is een enorm project, waarbij de gehele organisatie betrokken is. Om klanten te helpen bij het vinden van een bekwame partner om bij dit traject ondersteuning te bieden heeft VMware het kwaliteitslabel Master Services Competencies opgezet. Hiermee bent u verzekerd van een partij met de juiste expertise en ervaring met verschillende VMware solutions. 

YaWorks behoort tot de selecte groep van Nederlandse IT-bedrijven die het Master Service Competenties Network Virtualization heeft behaald. Eerder hebben we ook al de MSC Datacenter Virtualization gekregen. VMware stelt hoge eisen aan hun partners en het behalen van deze competenties bekrachtigt onze diepgaande kennis en expertise van netwerk virtualisatie design principes en methodieken. 

Wij ondersteunen onze klanten al jaren bij verschillende netwerk virtualisatie projecten en zijn trots om tot de beste kennispartners van VMware te horen.

"Er is geen digitale transformatie mogelijk zonder netwerk- en security transformatie. Beiden worden onderdanen van de applicatie, waar deze zich ook bevindt (on-premises of in de (publieke) cloud)). YaWorks, een powerhouse op het gebied van Networking laat met het behalen van de MSC Networking Virtualization zien dat het een niet alleen een thought leader is, maar dat het ook de kennis aan boord heeft om haar klanten te ondersteunen in haar digitale reis."
- Siegfried Huijgen - VMware

Wij zien dat network automation en virtualisatie steeds meer worden ingezet om een moderne netwerk infrastructuur te realiseren. Of u nu net bent begonnen met server virtualisatie, de volgende stap hebt gezet met storage en netwerk virtualisatie of al een volledig gevirtualiseerde software-defined data center architectuur aan het opzetten bent, onze erkende specialisten ondersteunen u graag bij dit proces en zorgen voor een veilige en betrouwbare netwerk infrastructuur die past bij uw digitale ambities.

Deel op

Meer weten?

Duik dieper in de wereld van YaWorks: