Deta-Vast

Eerlijk is eerlijk: het leven van een consultant is niet voor iedereen. Dat zegt overigens niet altijd iets over kwaliteit van de specialist. Door de jaren heen hebben we ontdekt dat het voor sommigen gewoonweg niet past om in consultancy te werken. Persoonskenmerken, thuissituatie en een minimale reisbereidheid zijn veelgehoorde termen in combinatie met de keuze voor een vaste stek, in plaats van de variatie die inherent is aan consultancy.  

Hoewel YaWorks absoluut geen recruitment-bureau is, groeit onze database met specialisten gestaag en vragen onze klanten soms om mee te kijken naar hun wens om een specialist in te lijven. Sec genomen zien we dit ook als vorm van kennis leveren, en merken we dat we ook op deze wijze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten, maar ook voor ons netwerk.

Krijg ik dan de 'afdankertjes'?
Nee, want goede specialisten die in consultancy willen werken zoeken het vaak niet om bij u te werken, eerlijk is eerlijk. U krijgt trouwens ook geen kandidaten aangeboden die wij inhoudelijk of als mens niet geschikt achten. Het betekent vooral dat u kandidaten aangeboden krijgt waarvan u zeker weet dat ze inhoudelijk goed gescreend en gematched zijn (dat kan geen enkel recruitmentbureau trouwens bieden) waardoor u de selectie wordt bespaard. Het betekent ook dat u kiest voor duidelijkheid en snelheid: indien we niemand voor u hebben binnen 48 uur, dan krijgt u dat ook gewoon te horen.

YaWorks biedt flexibele oplossingen voor het inzetten van tijdelijke en vaste specialisten. Wij selecteren de beste mensen, die over de juiste combinatie beschikken van in-depth technische kennis én persoonlijke skills die passen in uw organisatie.