Detachering

"Razendsnelle inhuur van specialisten"

We stellen de kennis en kunde van onze Senior specialisten ter beschikking aan (middel)grote organisaties binnen, maar ook buiten Nederland. Daarmee bieden we in een schaarse (aanbod)markt onze klanten de mogelijkheid een flexibele schil te vormen om het hoofd te bieden aan piekmomenten in productie of projecten. Tegelijkertijd borgen we de bezettingsgraad in uw specialistische infra-afdelingen: door snel te anticiperen op onvoorziene veranderingen in personele bezetting (langdurige ziekte, verloop of het niet kunnen invullen van vacante posities, major incidenten et cetera) bent u altijd verzekerd van continuïteit in uw resources. 

DOET U OOK LIEVER ZAKEN MET EEN SPECIALISTISCHE SPELER?

YaWorks is zo veel meer dan een generieke ‘CV-schuiver’: door onze focus weten we uw vraag te vertalen naar een goede specialist die ECHT past; qua niveau maar ook als mens binnen uw organisatie. Daarnaast hebben we veel kennis zelf in huis (vaste consultants) en heeft ons netwerk van zelfstandige (Senior) specialisten een landelijk bereik. Zodoende houden we de keten altijd kort en betalen onze klanten voor de specialist en niet voor alle schakels daaromheen. Helaas zegt iedere detacheerder dat, dus hoe onderscheidt u het kaf van het koren? Met woorden alleen is dat een lastige opgave, al kunnen we het op basis van onze overtuigingen op z’n minst proberen:

  • 100% Hit rate: geen overdaad aan Cv’s, maar werken op basis van het ‘onze-mensen-zijn-altijd-goed’ -principe. En hebben we een keer niemand? Dan hoort u dat ook;
  • 100% Screening: klik-gesprek en technische assessment zijn ALTIJD onderdeel van onze procedure; 
  • 100% Back-Up: een collectief van enthousiaste vakgenoten ALTIJD stand-by (van specialisten, voor specialisten);
  • 100% Open & Eerlijk: dat is wel zo duurzaam. We maken van onze margestelling geen geheim, opdrachten worden overlegd (en niet opgelegd) en de (eventuele) keten is altijd inzichtelijk.
YaWorks biedt flexibele oplossingen voor het inzetten van tijdelijke en vaste specialisten. Wij selecteren de beste mensen, die over de juiste combinatie beschikken van in-depth technische kennis én persoonlijke skills die passen in uw organisatie.