Sparring Solutions

De essentie van ons Sparring-contract is simpel: altijd en overal een onafhankelijke adviseur stand-by. En betalen? Dat doet u alleen voor wat u gebruikt.

Sparring-contracten bieden uitkomst wanneer u behoefte heeft om (incidenteel) te sparren over thema’s die u en uw organisatie bezighouden. Door over uw uitdagingen te sparren met experts wordt uw visie op de toekomst verscherpt en vergroot u uw marktinzicht aanzienlijk. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot waardevolle best practices en leert u van de lessen die anderen al voor u hebben geleerd. Een extern klankbord geeft u per definitie een voordeel: als toeschouwer is het spel immers overzichtelijker dan voor wie het zelf dagelijks speelt. Door de adviesrol zijn we vrij van politiek en bestaan heilige huisjes even niet. Door de externe blik ontdoet u zich van de blinde vlekken binnen uw organisatie en kunt u zich beroepen op consultants die vaker voor uw uitdaging hebben gestaan.

Voorbeeldthema’s
Thema’s worden beïnvloed door technologische ontwikkelingen en de continue verandering in vraag vanuit de business. Om er een aantal te noemen: Hoe begint u aan een transitie van IPv4 naar IPv6? Kunt u uw storage buiten de deur brengen zonder de regie te verliezen? Welke security risico’s kleven er nu eigenlijk aan BYOD? Welk rendement zou u behalen door proactieve monitoring echt goed in te richten?

Waarover zou u graag eens van gedachten willen wisselen? Neem contact op of vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

YaWorks biedt verschillende Solutions, van een kleinschalige check door eenmalig te sparren met een van onze specialisten, tot het overnemen van uw volledige IT-infrastructuur en u daarmee zorg uit handen te nemen.
Betaalbare 24/7 Monitoring van uw ICT infrastructuur: de V-NOC oplossing van YaWorks.  Monitoring is specialistenwerk. Daarnaast is goede monitoring kostbaar en neemt het simpelweg (te) veel tijd in beslag. Daardoor halen onze klanten 9 van...
Alle zorgen van uw ICT infrastructuur uit handen nemen, daar gaat het uiteindelijk om. En dat alles tegen lagere kosten en een verbeterde beschikbaarheid van uw infrastructuur. Uw voordeel: kostenreductie, hogere klanttevredenheid door grotere...
Hoe stuurbaar is uw Security? Cyber Security is allang niet alleen maar een IT-feestje. Techniek is niet langer slechts één onderdeel van een bedrijf, maar zit in de kern geworteld en is daarmee een onlosmakelijk deel van de...