Expertise

Technologie. De basis voor uw business.
Moderne bedrijven en organisaties zijn bijna zonder uitzondering technologiebedrijven. Zelfs als ze geen gadgets of software produceren, is en blijft IT een bedrijfskritisch onderdeel. Mogelijk ook in uw bedrijf.

Bij YaWorks gaan we uit van het vitale belang van technologie. Want alleen als de technologie op orde is – en vooral ook: adequaat beveiligd – kunt u uw autonomie behouden en zich ongehinderd richten op uw business. Zonder IT geen hoezee.

YaWorks is een IT-kennisboutique, bemand en bevrouwd door bevlogen specialisten en whizzards. Met onze multi-disciplinaire teams helpen wij bedrijven te doen waar ze goed in zijn door de zorg rondom technologie uit handen te nemen. 

Onze dienstverlening is geënt op de expertisegebieden: Cybersecurity, Data Orchestration en Smart Networks. Deze hebben wij in kaart gebracht onder het motto ‘bouw eerst de romp voor je de zeilen hijst’. Zo verzekeren wij bedrijven – nu en in de toekomst – van een behouden vaart. En ontsluiten wij de synergie die in uw IT-assets besloten ligt.

Meer weten over technologie als basis voor uw business?