Next Gen Network

Next Generation Networks (NGN)
Door trends zoals Mobiliteit, Virtualisatie en Cloud Computing is uw netwerk belangrijker dan ooit. Zo neemt het gebruik van multimedia op het netwerk een ongelooflijke vlucht. In 2014 wordt zelfs geschat dat 57% van het totale dataverkeer uit multimedia-data bestaat (Voice & Video). Ook organisaties YouTuben, video-conferencen en camera-surveilleren er lustig op los en dragen significant bij aan deze ontwikkelingen. Tegelijkertijd groeit het aantal Mobiele Devices met de dag en is de verwachting dat in 2015 de 7.1 miljard (1 per wereldburger!) wordt bereikt. Uw medewerkers hebben dus behoefte aan flexibiliteit en willen - onder het motto 'Anyplace, Anytime and Anywhere' – met ieder denkbaar device toegang tot uw netwerk hebben. Om het nog gemakkelijker te maken, moet dat netwerk naast 'regulier' dataverkeer ook voice en video aankunnen...

NGN bevat het antwoord op al deze vereisten en doelt op Netwerkarchitectuur die de grote verscheidenheid aan datastromen verenigt en samenbrengt in een schaalbaar, volledig toegankelijk en compleet IP-gebaseerd netwerk (Synoniem voor NGN is daarom ook All-IP). 

Onze expertise
Binnen Next Generation Networking richt YaWorks zich op het integreren & verbinden van allerlei soorten netwerken (PSTN, Wireless, Cable Access etc) en datastromen (Data, Voice & Video). Technologieën die veelal genoemd worden in de NGN-context zijn bijvoorbeeld IMS, MPLS, QOS, VLAN & SIP. Ook zijn thema’s als Bring Your Own Device (BYOD), IPv4 naar IPv6 transities en Security aangrenzend aan vraagstukken omtrent Next-Gen Architectuur. YaWorks heeft hiervan daarom de relevante kennis en ervaring in huis, opgedaan vanuit zowel de ISP- als Enterprise-praktijk. Door nauwgezet de vinger aan de pols te houden bij belangrijke vendoren in het NGN werkveld, zijn YaWorkers op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden.

Expertises

Nieuws