Routing & Switching

Design, Implementatie en Beheer van LAN & WAN

Connectiviteit is werkelijk overal. Het netwerk verbindt u met uw medewerkers, klanten, leveranciers, partners, het internet – zeg dus gerust met de rest van de wereld. Of uw medewerkers nu vanuit huis werken, vanuit huis bij u winkelen of fysiek aanwezig zijn in uw kantoor of winkel: altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie of -applicaties is verworden tot absolute norm. Uw netwerk is daarom belangrijker dan ooit tevoren en moet continu voldoen aan veranderde gebruikersvereisten en technologieën. De expertise van YaWorks ondersteunt u daarbij en richt zich op het design, de implementatie en het beheer van complexe LAN- en WAN-omgevingen.

Onze Expertise
YaWorks richt zich op alle bekende (en minder bekende) protocollen en technieken die te maken hebben met het routeren van het verkeer over uw netwerk. Ongeacht of het om een LAN- of WAN-omgeving gaat. YaWorkers hebben kennis en ervaring met alle gangbare protocollen en technieken binnen deze expertisegebieden (Fast/Gigabit/10gigabit) ethernet, WLAN, VLAN, Tokenring, STP, QoS, MPLS, ATM, Frame Relay, Sonet, xDSL, BGP, OSPF, ISIS, RIP en ga zo maar door.

Onze Partners
YaWorks is 100% onafhankelijk. Dat betekent dat onze specialisten gecertificeerde kennis en expertise in huis hebben van alle toonaangevende vendoren in de markt. Daarbij is YaWorks solution partner van alle toonaangevende partijen die oplossingen leveren binnen dit vakgebied:

Wat is Routing & Switching?
De primaire functie van uw netwerk is dat computers en randapparatuur met elkaar in verbinding staan. De technologie die dat mogelijk maakt is Routing en Switching. In feite faciliteren uw routers en switches uw dataverkeer en vormen zij de verkeersregelaars van uw netwerk: uw data komt dankzij uw routers en switches van A naar B.

Expertises