Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft YaWorks het netwerk onder de loep genomen, met de wens om vanuit architectuurdenken een stap vooruit te zetten. Van health check tot en met de migratie van alle faculteiten heeft YaWorks voor zijn rekening genomen. Lees hier hoe dat de AHK is bevallen…

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is een HBO-instelling voor kunstonderwijs, met faculteiten zoals het Conservatorium van Amsterdam. De AHK verschilt van andere hogescholen in die zin dat een eindstuk van een student vaak een voorstelling of creatief stuk is. Maar ook op deze creatieve hogeschool is IT, en in het bijzonder een goed werkend netwerk, van groot belang. Vanuit een health check op het bestaande netwerk werkten YaWorks en de AHK samen vooruit naar een toekomstbestendige situatie.

Expertises

Nieuws