YaWorks geeft in de ‘Analyse’ special in het FD haar visie op Cyber Security

​Beschikt u over een integraal securitybeleid en is uw organisatie GDPR-proof? YaWorks vertelt u meer in het artikel ‘Back-ups en voorlichting essentieel in strijd tegen ransomware’ dat vandaag terug te vinden is de ‘Analyse’ bijlage bij het Financieele Daglad. YaWorks Director Operations Wiard Gorter deelt zijn visie over de razendsnelle ontwikkelingen binnen Cybercrime: “Bij veel grote bedrijven zijn er nog veel kwetsbaarheden. Het probleem wordt nog altijd ontzettend onderschat.” Aldus Wiard. Nederlandse bedrijven en de overheid zijn jaarlijks een geschatte 10 miljard euro kwijt aan Cybercrime, bron: NOS.

Hoe kunnen organisaties het probleem bestrijden?
Cybersecurity-expert Tijs Hofmans zegt glimlachend: “Maak back-ups van back-ups, en daarna nog eens back-ups van die back-ups. Zorg vervolgens dat je dat proces stroomlijnt.”
Hofmans oppert dat het belangrijk is om werknemers bewust te maken van het gevaar. Leer hen dat zij niet zomaar een usb-stick aansluiten op hun laptop of pc”. 

Bent u benieuwd naar de stand van zaken van uw security? De experts van YaWorks staan klaar om te helpen. Bel 020 664 64 51 of mail via info@yaworks.com.