Cisco

YaWorks kennispartner in Cisco

YaWorks consultants beschikken over de meest up-to-date kennis en hebben de mogelijkheid om zich continu te ontwikkelen. Voor onze klanten betekent dit dat zij erop kunnen vertrouwen dat YaWorks hen kan adviseren op basis van de laatste inzichten. We werken intensief samen met partners. Kennisoverdracht en samenwerking vinden plaats op verschillende vlakken, zoals het organiseren van kennissessies, maar ook op het gebied van het certificeren en trainen van onze specialisten.

Een nieuwe generatie netwerken

Zakelijk gezien staan we op een cruciaal punt. Er zijn nu kansen om bedrijven verder te brengen, zoals op het gebied van de nieuwe generatie netwerken. YaWorks werkt samen met Cisco op verschillende gebieden. YaWorks organiseerde vorig jaar met een aantal partners de SDN Encounter en maakte met onder andere Cisco een video over de toekomst van netwerken. Wilt u meer weten over wat onze specialisten voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. 

Werken bij YaWorks?

YaWorks heeft een groot aantal Cisco experts in huis. Zij hebben veel ervaring op Cisco projecten en beschikken over de juiste certificeringen en trainingen. Certificering is echter geen doel op zich, simpelweg omdat het nooit een garantie is voor kwaliteit. Wij streven naar een gezonde mix van kennis en persoonlijkheid.

De samenwerking zorgt voor mooie ontwikkelkansen voor onze collega’s. Zo is YaWorks door Cisco gevraagd om mee te denken over de verdere ontwikkeling van hun Application Centric Infrastructure (ACI), een datacenter- en cloudoplossing, gericht op performance van applicaties. 

Wil je ook je carrière naar een hoger plan tillen? Neem dan contact met ons op.

Kennis is een fundamenteel onderdeel van het YaWorks DNA

Onze medewerkers beschikken over de meest up-to-date kennis en we bieden hen de mogelijkheid om zich continu te blijven ontwikkelen. Voor onze klanten betekent dit dat zij erop kunnen vertrouwen dat YaWorks specialisten hen kunnen adviseren op basis van de laatste inzichten. Dit is alleen maar mogelijk door samen te werken met de toonaangevende partijen op het gebied van Networking, Storage en Virtualization. Kennisoverdracht en samenwerking vinden plaats op verschillende vlakken, zoals kennissessies, case studies en test drives. Maar natuurlijk ook op het gebied van het certificeren en trainen van onze specialisten.

Wilt u meer weten over partnerships, of bent u op zoek naar een specifieke vacature? Neem dan contact op.

Expertises

Nieuws