Nieuws

Jan 2022

Serious fun bij YaWorks.

Elke dag met plezier naar je werk gaan, wie wil dat nou niet? Bij YaWorks zetten we onze medewerkers voorop. Want als jij goed in je vel zit, en energie uit een mooie klus haalt, is dat ook goed voor ons. Maar dat zegt elke werkgever natuurlijk. En lekker in je vel zitten betekent ook nog eens voor iedereen iets anders. Daarom vroegen wij, op een late zomerdag, aan de collega’s zelf: Waar kom jij elke dag je bed voor uit?

Het is een beetje bewolkt als Bart de Bruijn achter het stuur van ons spiksplinternieuwe mobiele werkstation vandaan komt. Lekker werken begint op een goede plek, en elke YaWorker kan sinds kort de YaCamper meenemen om te werken, maar ook om een paar dagen vakantie te vieren. 
Voor Bart is met name een uitdagende opdracht, en samenwerken met leuke collega’s belangrijk. 

Bij YaWorks voelt het als een stukje familie. En als ik goed op mijn plek zit, en een goede uitdaging heb, kom dan maar op! Dan komt de dag wel.

Joost is nog niet zo heel lang bij de club, maar hij voelde zich ook al snel ‘one of the guys’. Hij zit in één van onze account-teams, waar hij heel veel energie uit haalt.

Een groot voordeel aan werken in een account team is dat YaWorks op verschillende lagen bij de klant aan tafel zit. Niet alleen in de operatie, maar ook op C-level en word je op verschillende niveaus ook gehoord.

Net als Burçak aan komt lopen begint het te regenen. Gelukkig is de YaCamper van alle gemakken voorzien en we gaan dan ook lekker binnen zitten voor haar interview. Met een klein zoontje thuis, hoeft Burçak ’s ochtends geen wekker te zetten. Flexibel je werk in kunnen delen is voor haar echt een uitkomst.

Ik vind het heel fijn om ook thuis te kunnen werken en elke dag begint goed met de salesmeeting, dan zijn er (naast werk) met name heel veel grapjes, dat is waar ik naar uitkijk.

De dag is bijna ten einde als David nog even bij ons aanschuift. Plezier in het werk, daar begint het bij hem mee en dan merkt hij niet eens meer dat het werken is.

Het is fantastisch leuk om met mensen te werken die dezelfde interesse en passie hebben voor het werkveld. Ik ben soms op vrijdagmiddag nog zo lekker aan het werk, dan heb ik nog helemaal geen zin in het weekend!

Gelukkig heeft hij dat niet altijd…

De complete video interviews van deze dag vind je op onze werken-bij pagina , met meer verhalen van andere collega’s over werken bij YaWorks. Hoor waar zij elke dag hun bed voor uitkomen.

Wil je nog iets weten? Neem gerust contact met ons op

Deel op