In de vorm die bij u past. Altijd.

Van visie tot realiteit.

YaWorks verwezenlijkt digitale ambities door het fundament van uw digitale infrastructuur klaar te maken voor de toekomst. In dit proces zijn wij uw flexibele partner, waarbij we ons richten op Cloud, Networking en Datacenter.

Een volledig project uitbesteden geeft ruimte voor uw business. U hoeft zich dan niet druk te maken over de benodigde kennis en kunde, capaciteit, planning en projectmanagement. U stuurt op resultaat en budget en daar maakt u ons verantwoordelijk voor. Heerlijk toch?

Met ruim 10 jaar ervaring in talloze IT Infraprojecten, bent u verzekerd van een projectteam dat niet alleen elkaar, maar ook de dynamiek van infraprojecten door en door kent.

Onze programma- en projectmanagers sturen het proces en de planning aan, managen samen met u uw stakeholders en rapporteren de voortgang. Onze Lead Consultants sturen het projectteam inhoudelijk aan, adviseren op beslissingen en zijn overall verantwoordelijk voor de kwaliteit van het project. Zo kunt u met een gerust hart focussen op waar u goed in bent en laat u het hoe aan ons over. YaWorks, gets it done.

U kunt resultaten zowel op basis van Time & Material als Fixed Price aan ons uitbesteden.

Een team dat op volle toeren draait is goud waard. Het bouwen van een team kost echter veel tijd en effort. De juiste mensen vinden in de huidige arbeidsmarkt is al uitdagend genoeg, laat staan met verschillende niveaus, relevante ervaring én persoonlijkheden die met elkaar matchen. Niet onmogelijk, maar wel tijdrovend en vol afbreukrisico’s.

Met een YaWorks team profiteert u vanaf dag 1 van een succesvol team. We stellen het multidisciplinaire team samen op basis van behoefte. De teamleden hebben de gets it done-mentaliteit en de YaWorkers zijn goed op elkaar ingespeeld. Rolverdelingen zijn duidelijk en geaccepteerd, waardoor het managen eenvoudiger wordt. De kennis wordt door meerdere professionals geborgd en additionele expertise is met de YaWorks community altijd dichtbij. Ontzettend simpel, maar zeer doeltreffend.

Een team is op effort (nacalculatie) of op deliverable-basis inzetbaar (co-sourcing).

Iedereen die grote of complexe projecten en programma’s heeft gedraaid, weet hoe essentieel uitstekende programma- en projectmanagers zijn voor een goede afloop. U kunt zich comfortabeler op hoofdzaken richten als het project in vakkundige handen is, toch?

YaWorks levert al ruim 10 jaar programma’s en projecten succesvol op. We kennen de dynamiek van infrastructuur en weten hoe we de infra-teams in beweging krijgen. Waar specifieke kennis van infrastructuur het projectteam scherp houden, houdt een fijne persoonlijkheid het team gemotiveerd en enthousiast. Hoewel we de methodieken van nu (Scrum, Agile, SAFe, Waterval) aantoonbaar beheersen, gaat goed projectmanagement vooral over het managen van verwachtingen en stakeholders en om kwaliteiten als eigenaarschap, structuur en leiderschap. Door onze combinatie tussen specifieke infrastructuur-kennis en Projectmanagement capaciteiten, mag u precies dat van ons verwachten: YaWorks, gets it done.

YaWorks levert Project- en Programmamanagement op interim-basis of als integraal onderdeel van een programma of project.

YaWorks architecten brengen voor het oog onsamenhangende complexiteit terug naar de essentie. Daarmee creëren we overzicht en helpen we om de boodschap bij uw stakeholders, ook op C-level, over de bühne te krijgen.

Door architectuur in overzichtelijke stappen op te delen, kunt u veel sneller waarde leveren en hoeft u geen heilloze eenmansrevolutie te ontketenen (“alles moet anders”). Omdat we begrijpen dat uw legacy niet morgen uit kan, is een transitie altijd onderdeel van het plan. YaWorks architecten volgen ontwikkelingen en best practices op de voet, en beschikken over een YaWorks toolkit met referentiearchitecturen zoals “Smart Cloud” en “Smart Network”. U komt sneller tot een pragmatische en executeerbare roadmap door gebruik te maken van slimme bouwblokken. Doordat onze architecten hun oorsprong hebben in infrastructuur, vinden ze probleemloos de aansluiting bij uw engineering teams. En dat is essentieel, want: Vision without execution is hallucination (Thomas E. Edison).

YaWorks levert Architectuur Consultancy op interim-basis en “as a Service” (architecture board).

Goede specialisten zijn een schaars fenomeen, zeker als ze niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook communicatief handig én een prettige collega moeten zijn. Daarnaast heeft u niet jaren een engineer van dat kaliber nodig, maar juist tijdelijk, voor de bezetting van uw operatie of voor een complex of specialistisch project.

Voor garantie op goede engineers is YaWorks uw adres. Hoewel we vaker onze professionals interim beschikbaar stellen, zijn we geen traditionele detacheerder. We leveren met dezelfde mensen namelijk net zo makkelijk resultaatverplichting (projecten en co-sourcing), waardoor we altijd garant moeten staan voor onze mensen. In termen van kwaliteit en continuïteit kunt u daarom op ons vertrouwen: YaWorkers worden vooraf uitgebreid getoetst op technische bagage (assessment) en op het YaWorks DNA. Daarnaast worden YaWorkers actief begeleid door een Cluster lead (hard skills) en Field manager (competenties). En komen ze er een keer zelf niet uit, dan staan er 150 YaWorkers achter ze die graag helpen. Een YaWorker is nooit alleen, en daar profiteert u van.

Nieuwsgierig om ook voor inhuur zaken te doen met een infrastructuur consultancy partij? Neem contact met ons op!

Professional Services

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden we de volgende Professional Services:

Projecten A-Z
Teams & Co-Sourcing
Project- & Programmamanagement
Architectuur Consultancy
Engineering Capaciteit

Wij zijn trots om te werken voor:

Item 1 of 27