Wat zijn jouw ontwikkelingsmogelijkheden?

Ontwikkel jezelf bij YaWorks

Welke kant wil jij op?

Ontwikkeling staat bij ons voorop. Niets belangrijker én leuker dan je blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak. En jezelf ontwikkelen is meer dan het behalen van certificaten; het gaat erom het beste in jezelf naar boven te halen.

YaWorks investeert veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo delen we actief kennis in speciaal hiervoor opgezette technologie expertise clusters. Ook zijn er regelmatig trainingen en workshops die voor en door collega's worden georganiseerd. En je kan elke maand deelnemen aan een technische sessie of er zelf één geven. 
Naast een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsplan en een mooi studiebudget, krijg je ook studietijd en heb je onbeperkt toegang tot onze YAcademy met de nieuwste trainingen.

Wat vroeger tijdrovende en risicovolle projecten waren, wordt nu met network automation veel sneller gerealiseerd. Dit soort nieuwe technologieën als network automation voor klanten implementeren, maakt dat ik mezelf constant blijf ontwikkelen en uitdagen.

Jeroen Boot - Lead Consultant

Werk je bij YaWorks, dan heb je een heel team achter je staan waar je altijd op terug kan vallen. Zo ondersteunt je Field Manager je bij de ontwikkeling van je soft skills met op maat gemaakte trainingen. Ook kan je worden bijgestaan met coaching on the job. 
Daarnaast hebben we een Accountmanager die je met commerciële zaken helpt, een Lead Consultant die je technische ontwikkeling stimuleert en er staat een buddy voor je klaar, die je met specifieke ontwikkelingsthema’s helpt.

Welke kant ga jij op?

Bekijk welke vacature het beste bij jou past