YaWorks is ON!

Keeping our Digital Society ON.

En dat doen we - met liefde en toewijding - al ruim 15 jaar. Zo maken we écht een verschil EN hebben we (serieus) plezier. De afgelopen jaren brachten ons waanzinnige groei, als mens, als professional én als organisatie. We zijn trots op het YaWorks anno nu,  dus wilden we dat gezamenlijk vieren!

Meer innovatiON, appreciatiON en celebratiON

What went ON?

15 YAAR YaWorks in beeld

YaKerst Gala - december 2023

Een knallende afsluiter van een ONgelofelijk mooi jubileumjaar: het YaKerst Gala! We hebben het jaar in stijl afgesloten tijdens deze avond vol heerlijk eten, spectaculaire optredens en vooral héél veel gezelligheid. Met dankbaarheid en trots keken we nog één keer terug op de afgelopen 15 jaar, en samen toastten we op een mooie toekomst. Een feest voor in de boeken!

Vriendschap is voor mij vanaf dag één dé YaWorks-rode draad

Bart Deuss

YaTrip naar Valencia - oktober 2023

Ya! Op 8 oktober zijn we jarig en dat hebben we met z'n allen uitbundig gevierd in... ValencYA! De stad kleurde YaWorks-geel tijdens dit jubileumweekend. Van heerlijk eten en sportieve activiteiten tot aan relaxen en feesten tot in de kleine uurtjes. Wat is het meest bijgebleven? De saamhorigheid en goede gesprekken, die maakten het weekend compleet.

Het was een ONvergetelijk tof weekend en een geweldig jubileumfeest voor 15 jaar YaWorks!

What's going ON?

Ook van een kennissessie of kwartaalmeeting maken we altijd nét even iets meer.

Natuurlijk gaat het om het uitwisselen van informatie, maar dat hoeft niet te betekenen dat je niet eerst gezellig kan borrelen, lekker kan eten of niets leuks mag doen.

Dus bij YaWorks geen kartonnen pizzasessie, maar een echte YaWorks-style avond.

YaReveal party - en de YaTrip gaat naar...

Een feestje om een feestje aan te kondigen? Dat is niet voor niets, want al maandenlang zijn we in spanning gehouden over de bestemming van ons 15 Yarig jubileumfeest. En nu is ein-de-lijk het hoge woord eruit: VamONos a ValencYA!  

Daarbij hebben we ook onze eigen YaFashion lijn geïntroduceerd, en we stapten aan het eind van de avond met een knalgeel reiskoffertje de deur uit.
Het aftellen kan beginnen!

Naast dat het werk steeds interessanter en uitdagender wordt, zie ik YaWorks serieuzer en beter worden, en tegelijkertijd de speelse, open en energieke cultuur behouden!

Jeroen Boot - Netwerk Automation Consultant

YaFest - juni 2023

Het eerste YaFest is een feit, en wat voor één!
Het was niet alleen een ONgelofelijk leuk festival met een relaxte sfeer, maar ook een dag van samenkomen, samenwerken, en onvervalste teamspirit.  

Want: Werken neemt te veel tijd in beslag om het niet ONtzettend naar je zin te hebben!

Wat je aan YaWorks bindt, is méér dan alleen het werk

Bart de Bruijn - Advanced Specialist

What's going ON? - maart 2023

De YaWorks Q-meeting is hét moment om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen, en ook de ideale gelegenheid om elkaar weer eens te zien. Je weet nooit wat er precies op het programma staat, maar één ding is zeker: Het is een typische YaWorks-style avond met lekker eten en vooral veel gezelligheid. 

Samen resultaten bereiken en successen vieren, dat vind ik het allermooiste om te doen!

Floris de Haan - Transformation Lead       

YaWorks familiedag - januari 2023

De YaWorks familiedag is intussen een begrip. Met een ‘knapzak’ vol verrassingen stappen we de betoverende wereld van de Efteling in! Hier wacht een dag vol sprookjes, verwondering, gezelligheid en onze favoriete attracties. Met een laatste rondje – in de achtbaan of op een terras - sluiten wij samen een onvergetelijke dag af. Wat ons betreft, een YaWorks traditie die in stand gehouden mag worden!

YaWorks zorgt voor een sfeer met collega's op een manier die ik nog niet eerder bij een andere werkgever heb ervaren

Walid Jubithana - Network Consultant

YaWorks Kick-ON kerst - december 2022

Een YaWorks-style afsluiting van 2022 met de YaKerst Kick-ON party en een geweldige aftrap van het jubileumjaar. In 2023 vieren we 15 YAAR:

InnovatiON
AppreciatiON
CelebratiON

Een spetterende start van het nieuwe jaar. YaWorks is ON!

Wat maakt voor jou het verschil?

Het verschil maken als werkgever, hoe moet dat eigenlijk? Op z’n YaWorks betekent dit dat we veel investeren in YaWorkers. We kiezen bewust NIET voor ‘enkel en alleen wat euro’s erbij te plussen’ - al moeten óók onze arbeidsvoorwaarden simpelweg goed zijn. De kern voor onze secundaire invulling zijn jouw ontwikkeling en jouw welzijn: een leven lang leren is niet alleen goed voor onze klanten, maar vooral goed voor jezelf. Daarnaast is onderzoek er unaniem over: je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen is cruciaal voor een gelukkig (werkend) leven. People over profit!

Dat is onze visie op werkgeverschap daarom focussen wij ons altijd in de eerste plaats op jouw werkgeluk!

We keep ON going...