Nieuws

Mar 2023

YaWorks behaalt Great Place To Work-certificering

YaWorks, is in maart 2023 officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Great Place To Work® Nederland meet vertrouwen, trots en plezier in organisaties. Dit doen zij met een onafhankelijk medewerkersonderzoek, waarbij YaWorks meer dan goed heeft gescoord.
 
Over Great Place To Work 
René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland, over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 10.000 organisaties.”

Uit het onderzoek onder alle medewerkers van YaWorks kwam naar voren dat maar liefst 99 procent het eens is met de stelling dat YaWorks een Great Place To Work is. Over alle onderdelen van het onderzoek heen scoorde YaWorks een dikke 9,4 als eindcijfer.
 
"Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work. Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie om trots op te zijn en die aandacht verdient”, aldus René.

Visie op werkgeverschap
"Een goede werkplek is niet alleen een plek waar je prettig kan werken en goede arbeidsvoorwaarden hebt, maar ook een plek waar je jezelf kunt zijn, gezien en gehoord wordt, plezier hebt en kunt groeien. Het feit dat we nu gecertificeerd zijn als 'Great Place To Work' is voor mij het bewijs dat we op de goede weg zitten en ons op alle niveaus inspannen om dit echt waar te maken voor onze medewerkers”, vertelt Bart Deuss, CEO bij YaWorks. “Het is geweldig dat 99 procent van onze collega’s vindt dat we een 'Great Place To Work' zijn, want werken neemt teveel tijd in beslag om het niet ontzettend naar je zin te hebben!"

"Bij YaWorks geloven we in het belang van samenwerking, wederzijds vertrouwen en persoonlijke groei en we zijn dan ook heel blij dat onze collega’s deze waarden terugzien in ons bedrijf”, aldus John Bos, HR Directeur bij YaWorks. “Het behalen van deze certificering, met deze hoge score, is een mooie erkenning die laat zien dat wij een cultuur hebben gecreëerd waarin niemand buiten de boot valt en iedereen bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. We blijven ons inzetten om dit zo te houden en verder te verbeteren."

Deel op