Nieuws

jan. 2022

YaWorks en dochteronderneming HeadFWD slaan de handen ineen.

YaWorks en dochteronderneming HeadFWD slaan de handen ineen en gaan in 2022 intensiever samenwerken. Bart Deuss vertelt wat het voordeel is van deze bundeling van krachten.

“Met de gecombineerde expertise van HeadFWD én YaWorks, kunnen we veel sneller complete- en lokale DevOps teams inzetten voor onze klanten”, legt Deuss uit. Hij vervolgt: “Die klantvraag komt steeds vaker op ons af omdat de behoefte aan innovatie-snelheid (nieuwe functionaliteit naar gebruikers brengen) continu groeit. DevOps teams combineren verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van functionaliteiten met de operationele last die bij die functionaliteit komt kijken. Daardoor ligt de ontwikkelsnelheid van DevOps teams vaak hoger, terwijl ze tegelijkertijd ook flexibel en wendbaar blijven.” 


Na een succesvol 2021 waarin YaWorks voor meerdere klanten multidisciplinaire teams heeft gecreëerd en begeleid, is dit een volgende logische stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening. Vanaf oprichting zijn de banden met dochterbedrijf HeadFWD al sterk en er werd op regelmatige basis de samenwerking gezocht. Deze stap in onze samenwerking geeft die succescombinatie een structureler karakter waar we onze klanten een groot plezier mee gaan doen.

Deel op