Wat zijn jouw ontwikkelingsmogelijkheden?

Ontwikkel jezelf bij YaWorks

Welke kant wil jij op?

Ontwikkeling staat bij ons voorop. Niets belangrijker én leuker dan je blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk vlak. En jezelf ontwikkelen is meer dan het behalen van certificaten; het gaat erom het beste in jezelf naar boven te halen.

Ontwikkeling bij YaWorks

YaWorks ondersteunt je hierbij met ons eigen kennis-ecosysteem. Zo delen we actief kennis middels technische sessies, trainingen en workshops, die voor en door collega’s worden georganiseerd. Ook krijg je studiebudget én -verlof, die je kunt besteden aan onder andere studie, events en trainingen. Uitgangspunt is dat jij in het midden van je ontwikkeling staat, met altijd een heel team dat achter je staat. Zo staat er een Field Manager voor je klaar om de ontwikkeling van je soft skills te ondersteunen, een Accountmanager die je bij commerciële zaken helpt, een Lead Consultant die je technische ontwikkeling stimuleert en er staat een buddy voor je klaar, die je met allerlei zaken kan helpen.

Samenwerken en kennis delen

Bij YaWorks staan samenwerken en kennisdeling centraal. Hierdoor vullen wij elkaar aan en kan ik mijn kwaliteiten in zowel de breedte als de diepte ontwikkelen.

Jeroen Boot - Lead Consultant

Welke kant ga jij op?

Bekijk welke vacature het beste bij jou past