Guiding Principles

Feb 2024

Je ergens thuis voelen is belangrijk als je met plezier naar je werk wilt gaan.

Interview met Bart de Bruijn - Senior Netwerk Consultant bij YaWorks

Bart de Bruijn (42) is onder andere Advanced Specialist. Bij zijn keuze om bij YaWorks te werken, speelden de sfeer en de omgang met elkaar een grote rol.

“Een warm bad. Het klinkt cliché, maar zo voelt het om hier te werken. YaWorks is een hechte club van bijzondere mensen, een soort vriendengroep. Dat bleek al tijdens mijn eerste kennismakingsgesprek. Daar ging het vooral over ‘wie ben jij’ en ‘ben jij een geschikt persoon voor ons team’? In de IT-sector gaat het doorgaans vooral om wat je doet en wat je kan. Pas daarna komt de mens. Bij YaWorks niet dus. Na al die jaren klopt dat nog altijd. 

Wat je aan YaWorks bindt is méér dan alleen het werk

Tuurlijk, je moet je ei kwijt kunnen qua kennis, uitdagingen en ambities. Maar bij YaWorks gaat het zeker ook om het leuk hebben samen met je collega’s. Dat merk je met alle uitjes, de jaarlijkse ski-trip, maar zeker ook in de omgang. 

Sinds een tijdje weet ik dat ik autisme heb. Daar is nog nooit een probleem van gemaakt. Sterker nog: er is alleen maar begrip voor geweest. Heel fijn. Ze hebben zelfs aangeboden dat als YaWorks iets hierin voor mij kan betekenen, ze mij willen helpen. Dat geeft ook wel aan wat voor club dit is. Ja, ik zit hier prima op mijn plek!”

Deel op