Guiding Principles

Mar 2024

Het is meer dan alleen werk, fun hoort er ook bij

Interview met Eric Derksen - Network Consultant bij YaWorks

Eric Derksen (53) is Network Consultant. Welk uitje, event of borrel er ook bij YaWorks georganiseerd wordt, Eric is erbij.


“Wat er ook wordt georganiseerd, ik ben er altijd bij. Voor de gezelligheid, maar ook omdat je zo weer in contact staat met andere YaWorkers. Tijdens de uitjes leer je je collega’s beter kennen. Bij welke klant zit jij, waar loop jij tegenaan? Maar daarnaast komen er ook heel andere topics voorbij. Van gesprekken over de situatie thuis tot slap ouwehoeren.

Door de uitjes is er connectie, voel je je onderdeel van het bedrijf.

Leuke dingen doen met collega’s, daar wordt bij andere bedrijven nog weleens krampachtig over gedaan. Ik ben blij dat dat hier niet zo is. Als je samen hard werkt is het ook goed om samen plezier te maken. Dat is belangrijk, want zo bind je mensen aan het bedrijf. Zeker bij een organisatie als YaWorks. Ik ben vrijwel nooit op kantoor en zie andere YaWorkers meestal alleen als we wat leuks gaan doen. Door de uitjes is er connectie, voel je je onderdeel van het bedrijf.

De jaarlijkse ski-trip is altijd een hoogtepunt

Het leukste uitje? De jaarlijkse ski-trip is altijd een hoogtepunt. Van begin tot het einde is dat heel gezellig. Samen de piste op, après-skiën, lekker eten en daarna voor wie dat wil nog ergens stappen. Ik hoop dat de fun altijd een onderdeel van de organisatie blijft. Want dat heeft YaWorks mede grootgemaakt.”

Deel op