Guiding Principles

Feb 2024

Om te groeien moet je wel gezien worden en ook kansen krijgen

Joost de Maat (38) is Advanced Netwerk Consultant. Sinds februari 2020 is hij werkzaam bij YaWorks. In korte tijd wist hij flink te groeien. Zijn laatste ambitie? Transformation Lead worden. 

“Het mooie aan YaWorks? Dat mensen in hun kracht worden gezet. Als je intrinsieke motivatie hebt, is bijna alles mogelijk. Nog voor dat ik in dienst kwam klopte ik tijdens de kerstborrel in 2019 aan bij een accountmanager. Hij wist voor mij een intakegesprek bij een interessante klant te regelen. En… ik kon daar gelijk aan de slag! Het gaf me de technische uitdaging waarnaar ik op zoek was.

YaWorks ziet het vaak al in je voor je het zelf ziet

Daarna kreeg ik een plek in het accountteam van LeasePlan. Binnen een transformatie programma rolde ik op basis van een zelfontwikkelde standaard de netwerken van tachtig kantoren in 32 landen uit. Heel vet. Het maakt me trots dat ik daar een groot aandeel in had.

YaWorks ziet het vaak al in je voordat je het zelf ziet en ze blijven mij uitdagen om verder te groeien. Een halfjaar geleden ben ik gevraagd om Stream Lead te worden bij Damen Naval. En daar stopt het niet.                                                                                                                                                       

Dat YaWorks mij het vertrouwen geeft om mijn ambities waar te maken, vind ik echt te gek.

Begin dit jaar vroeg Maarten Vervoorn mij: ‘Wat zou je het allerliefste doen, als er geen belemmeringen zouden zijn?’ Dat had ik vrij snel helder: Transformation Lead worden. Nu volg ik een Leiderschap Training, aangevuld met andere trainingen om deze stap te zetten. Dat YaWorks mij het vertrouwen geeft om mijn ambities waar te maken, vind ik echt te gek.”

Deel op