Werken bij

May 2024

Het is opvallend hoe open iedereen is

Elke YaWorker is anders, toch vormen we samen al vijftien jaar een hecht team. Wij vroegen aan Kasper van Brakel: hoe is dit voor jou?

Kasper van Brakel, Netwerkspecialist, kwam in 2020 bij YaWorks 
“Mijn begin bij YaWorks was apart. Ik ben namelijk begonnen in de coronaperiode. 1 juli 2020 was mijn eerste werkdag, ik kon alleen mijn laptop op kantoor ophalen en meteen de volgende dag vanuit huis aan de slag voor FrieslandCampina. Ik had nog amper een collega ontmoet! Het eerste jaar verliep alle contact vooral online. Uiteraard geen verwijt naar YaWorks, want iedereen werkte destijds thuis. Maar het voelde raar om van een afstand ingewerkt te worden. Normaal hoor je op kantoor anderen praten over projecten en kun je taken overnemen. Nu was alles vrij anoniem. Ook was de drempel hoog om andere mensen te bellen. Want wie kende ik nou helemaal? Maar ik kijk er toch met een goed gevoel op terug.

Wat mij al meteen opviel na corona was hoe open YaWorkers met elkaar omgaan. Er zijn geen groepjes. Natuurlijk, met de één heb je meer contact dan met de ander, maar iedereen kent elkaar. Dat komt mede door de vele events die georganiseerd worden. Er is altijd een reden om iets te vieren. Vooral de reis naar Dubrovnik is me bijgebleven. De proeverijen, samen in een stoet Renault 5-jes door het achterland, het feest. Over alles was nagedacht, zelfs de tafelschikking! YaWorks is net één grote familie. Die persoonlijke touch, vind ik heel bijzonder, dat geeft verbinding. Dat is ook de reden dat ik bij YaWorks ben gaan werken.”

Deel op