Werken bij

May 2024

YaWorkers zijn er altijd voor je

Elke YaWorker heeft zo zijn eigen herinneringen aan vijftien jaar YaWorks. Wij vroegen aan Hans Driessens: wat is jou het meest bijgebleven?

Hans Driessens, Lead Consultant, werkt sinds 2016 bij YaWorks 
“Een accountmanager die ik nog kende uit een vorige baan vroeg ik om een aanbeveling op LinkedIn. Van het één kwam en het ander. We zijn een hapje gaan eten en hup, diezelfde avond had ik een afspraak voor een sollicitatiegesprek. Meteen bij binnenkomst bij YaWorks voelde ik me op m’n plek. De sfeer was gezellig en amicaal. Eenmaal na het tekenen van m’n contract kreeg ik een fles wijn, maar ja, ik lust geen wijn. Dat heb ik geweten. Bij het eerstvolgende voorstelrondje ging het alleen nog maar over alcohol, haha. Ik herinner me nog hoe Bart zei: ‘Wij gaan mooie dingen doen samen.’ En dat heeft hij waar gemaakt.

Eén van de leukere klussen vond ik ProRail. Mijn contactpersoon heette toevallig ook Hans, ook Brabander. Dus tja, de klik was er meteen. Bij ProRail zelf zagen ze het project heel ingewikkeld in. Maar ik hou er juist van om moeilijke materie makkelijk maken. Dat ging goed. Superleuk om die impact te kunnen maken. In mijn werk wil ik het liefst uitgedaagd worden. Dus ik doe graag de moeilijkere klussen. En het is gaaf als het dan lukt. Wat YaWorks kenmerkt? Onder andere de fijne collega’s. YaWorkers zijn er áltijd voor je. Ook in moeilijke tijden.” 

Deel op