Werken bij

May 2024

YaWorks heeft mij altijd ondersteund

In vijftien jaar YaWorks hebben we bijzondere groei doorgemaakt, niet alleen als bedrijf. Wij vroegen Tomas ten Dam naar zijn ervaring.

Tomas ten Dam, IT Consultant, is ook al vanaf 2012 bij YaWorks 
“Ik werd benaderd door Rob, ze zochten een storage specialist. Ik zei: ‘Dat ga ik dus niet doen. Helemaal naar Amsterdam!’ Maar Rob hield voet bij stuk. ‘Dan kom ik wel naar jou.’ Achteraf was het een heel leuk gesprek. We spraken over van alles, zelfs over voetbal en auto’s. ‘Kom anders eens langs’, zei hij. ‘We zijn heel flexibel. Er kan veel.’ En op de een of andere manier paste het. Toen ik er voor het eerst kwam, was het een beetje een vriendenclub, maar ik werd meteen opgenomen. Dat is typisch YaWorks. Iedereen gaat heel relaxed met elkaar om. Er is weinig hiërarchie. En de saamhorigheid is groot. Vooral de reis naar Rome staat me bij. Het proosten op Rob. De onderlinge band is toen nog sterker geworden.

Persoonlijk ontwikkeling is voor mij belangrijk en YaWorks heeft mij hier altijd in ondersteund, ik heb al veel mooie kansen gekregen. 
Hoe YaWorks is veranderd in al die jaren? Vroeger deed je meer wat je zelf wilde. We waren natuurlijk kleiner. Maar het fijne is dat de groeikansen groter zijn geworden. Ik ben er aan toe om me verder te ontwikkelen. Vandaar dat ik nu een HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica volg. Ik ben bijna afgestudeerd. Toen ik hier kwam was ik vooral techneut. Maar ik geef steeds vaker adviezen op het gebied van IT-strategie. En als IT Information Lead krijg ik een meer leidende rol. Het is mooi dat je dit soort kansen hier kunt krijgen.” 

Deel op