Zero Trust – voorkom onnodige kosten

Zero Trust is niet alleen een technologisch concept voor de beveiliging van de digitale infrastructuur, maar een fundamenteel principe dat organisaties veiliger maakt en hen voorbereidt op de digitale toekomst.

Allereerst versterkt Zero Trust de weerbaarheid van organisaties. Gebruikers, data en applicaties bevinden zich niet langer alleen binnen de muren van een kantoorpand, maar ook thuis of in de cloud. Zero Trust erkent dit en stelt dat elke gebruiker en elk apparaat, zowel binnen als buiten het netwerk, als onbetrouwbaar moet worden beschouwd totdat het tegendeel is bewezen. Door continue authenticatie en autorisatie wordt het risico van interne en externe bedreigingen geminimaliseerd, waardoor organisaties beter beschermd zijn tegen cyberaanvallen.

Bovendien helpt Zero Trust organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst. In een tijd waarin digitale infrastructuur steeds meer een verspreid ecosysteem vormt, en cloud platformen voorzien in optimale efficiëntie van applicaties, gebruikers en klanten, is het cruciaal om veilige innovatie te waarborgen. Zero Trust stelt organisaties in staat om deze innovatie op een veilige manier te omarmen. Door continue authenticatie en autorisatie worden risico's geminimaliseerd en wordt de integriteit van gegevens gewaarborgd. Hierdoor kunnen organisaties met vertrouwen nieuwe technologieën en platformen omarmen en profiteren van de voordelen die deze bieden, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid van hun digitale omgeving handhaven.

Kortom, Zero Trust biedt organisaties niet alleen een robuuste verdediging tegen cyberdreigingen, maar stelt hen ook in staat om wendbaar en veerkrachtig te zijn in een snel evoluerende digitale wereld.

Recent onderzoek laat zien dat de gemiddelde kosten van een data breach meer dan $3 miljoen zijn. Niet verbazend dat steeds meer organisaties gebruik gaan maken van een zero-trust security policy.

YaWorks is expert op het gebied van Zero Trust

YaWorks levert u de kennis en implementatie ervaring om uw netwerk volledig te beveiligen.

  • Hoe is de huidige stand van uw netwerkbeveiliging?
  • Hoe verzekert u zich van een goede zero trust policy en netwerk architectuur?
  • Hoe begeleidt en stuurt u de IT partijen in het realiseren een Zero Trust model dat voldoet aan uw eisen?
  • Hoe houdt u overzicht over de toegang tot uw netwerk on-premise en in de cloud?
  • Hoe zorgt u voor een naadloze integratie van Zero-trust met uw infrastructuur zonder recente investeringen volledig te vervangen?
  • Hoe signaleert u tijdig risicovol, abnormaal of verkeerd gedrag en wordt automatisch het trust level hierop aangepast?
  • Hoe houdt u de security en de gebruiksvriendelijkheid in balans?
  • Hoe komt u tot een succesvolle implementatie en acceptatie in uw gehele organisatie?
  • Hoe selecteert u de beste vendor en welke oplossingen kiest u?

Wij zijn trots om te werken voor:

Item 1 of 27