Werken bij YaWorks

Ontdek de wereld van YaWorks

Ervaar YaWorks zelf.

Het is makkelijk om te zeggen dat je een leuke werkgever bent. De kunst is juist om het gewoon te zijn. Als je bij ons binnenloopt, voel je het verschil: We willen hard voor elkaar werken en elkaar helpen om het beste uit onszelf te halen. Werken neemt teveel van onze tijd in beslag om het er niet ontzettend naar onze zin te hebben!

  • 10 Year Event in Rome

Item 1 of 8

Uitdagende en complexe klantprojecten vragen veel van je, dus dan is het fijn om een veilige thuishaven te hebben bij een werkgever die je begrijpt en waar iedereen voor je klaarstaat om je te helpen. Persoonlijke aandacht is een van de kernwaarden van YaWorks, en terecht! 

Martijn Morshuis, Lead Consultant 

Collega's aan het woord

Naam: Bart de Bruijn

Functie: Netwerk Engineer

Bij YaWorks sinds: 2015

“Tot nu toe heb ik bij YaWorks alleen maar opdrachten gehad waar ik met mijn kennis en ervaring in kon stappen, maar waar tegelijkertijd veel ruimte was voor ontwikkeling. Ook - of juist - in het gebied waarvan ik eerder dacht al veel ervaring te hebben. Ik bijt me graag vast in die uitdaging en ga zelf op zoek naar de juiste informatie. Je doet veel kennis op als je zonder angst iets nieuws uitprobeert. Je kennis blijven ontwikkelen is ook noodzakelijk, want we werken in een sector die zichzelf continu vernieuwt.

YaWorks is een club met leuke en slimme mensen. Voor mij zijn de collega’s één van de belangrijkste voorwaarden om voor een bedrijf te willen werken. Bij YaWorks zit dat gewoon goed.”

Naam: Kirsten van der Hulst

Functie: Sourcing Manager

Bij YaWorks sinds: 2014

"Ik kende YaWorks al voordat ik er in 2014 aan de slag ging. Ik had een beeld van een jonge, ambitieuze club waar iedereen hard werkt, maar ook veel plezier maakt. Dat bleek te kloppen, ik heb dat de afgelopen jaren wel ervaren.

Niemand is hetzelfde, en toch voelt iedereen zich vrij om echt zichzelf te zijn. We zijn allemaal ambitieus en de motivatie om de gezamenlijke doelstellingen te behalen groot, maar evengoed voelt het alsof ik met een vriendengroep aan het werk ben. Je bent vrij om je eigen mening te geven en er is altijd ruimte voor het ontplooien van je eigen ideeën.

Het werk is afwisselend, hierdoor is geen dag hetzelfde.  Als Sourcing Manager probeer ik in samenwerking met alle afdelingen de processen te optimaliseren. Die uitdaging ga ik iedere dag met veel plezier aan.”

Naam: Hans Driessens

Functie: Netwerk Architect

Bij YaWorks sinds: 2016

"Als Netwerk Architect houd ik me bezig met het adviseren van klanten, gericht op IT en governance. Dit gaat niet alleen over de inrichting van processen of optimalisaties binnen organisaties, maar ook over samenwerken en communicatie.

Bij YaWorks werken mensen die vooruit willen, die ideeën hebben, en kennis ontwikkelen en delen. Vooral dat laatste vind ik belangrijk: het is essentieel in de netwerkwereld. Iets van elkaar leren is het leukste dat er is.

De rol van Cluster Manager is me op het lijf geschreven. Cluster Management binnen YaWorks is volledig gericht op ontwikkeling. Binnen je eigen kennisgebied krijg je handvatten voor technische groei in de vorm van een ontwikkelplan. Zo kan iedereen zijn eigen pad volgen en het beste uit zichzelf halen.”

Naam: John Bos

Functie: Field Manager

Bij YaWorks sinds: 2017

"Ik werk sinds de zomer van 2017 als Field Manager bij YaWorks. Cliché misschien, maar het voelde vanaf dag één als een warm bad. Hier heeft iedereen dezelfde mindset: we willen hard werken, en plezier in het werk en vertrouwen in elkaar zijn onmisbaar. Doordat we elkaar vertrouwen, handelen we altijd met de beste intenties en weten we samen de klus te klaren.

Als Field Manager ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding en coaching van onze consultants. Wij zijn hun eerste aanspreekpunt. Wederzijds vertrouwen is hierbij essentieel. Je bespreekt namelijk niet alleen de stand van zaken van een opdracht, maar je hebt het ook over thuis. Als Field Manager ben je er voor medewerkers. Je zorgt dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en het naar hun zin hebben.

Gelukkig is er ook genoeg ruimte voor mijn eigen ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik word uitgedaagd door mijn collega’s en heb de vrijheid om projecten op te pakken die mij interesseren. Zo leer ik mezelf beter kennen en kom ik alleen maar verder.”

Naam: Ayelet Karo

Functie: Marketing Communicatie Coordinator

Bij YaWorks sinds: 2017

“Als net afgestudeerde wo’er begon ik in 2017 bij YaWorks, mijn eerste werkgever. Wat direct opviel was de bijzondere dynamiek. YaWorkers zijn erg gedreven, we willen het beste uit onszelf en ons werk halen.

Bij YaWorks is er veel ruimte om je te verdiepen in onderwerpen die je aanspreken. Hierdoor krijg je een andere manier van werken: een heel proactieve manier, waarbij strategisch denken een logisch aspect is. Dit merk ik ook in mijn rol. Ik verzorg de interne en externe communicatie, maar krijg ook ruimte om andere interessante projecten op te pakken.

Groei is één van de kernwaarden van YaWorks. Persoonlijke groei, professionele groei en de groei van YaWorks: wij willen alleen maar beter. Als young professional spreekt die gedrevenheid mij enorm aan.”

Naam: Lydell Hofstede

Functie: Netwerk Consultant

Bij YaWorks sinds: 2016

“Vanaf mijn eerste werkdag voel ik me thuis bij YaWorks. Dit komt door de informele cultuur en korte communicatielijnen. Er heerst een platte hiërarchie en je kan gemakkelijk met iedereen binnen het bedrijf schakelen.

Het hele jaar door zijn er technische kennissessies met collega’s en externe sprekers. Ook worden sociale events georganiseerd: varen met de YaBoot, de verjaardag van YaWorks en gaan we jaarlijks skiën. Dit zorgt voor een goede band tussen collega’s, die elkaar niet vaak zien omdat we bij verschillende opdrachtgevers werkzaam zijn.

Als Netwerk Consultant werk ik aan grote infrastructuurprojecten en verbouwingstrajecten. We bouwen nieuwe netwerken en zorgen dat medewerkers altijd verbonden zijn.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik ruimte voor professionele ontwikkeling. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op en wij willen hierin vooroplopen. Daarom volg ik continu opleidingen en cursussen die essentieel zijn voor de toekomst. Zo zijn we vandaag al bezig met de kennis van morgen.”

Naam: Maarten Vervoorn

Functie: Lead Consultant

Bij YaWorks sinds: 2011

“Als Lead Consultant werk ik aan onderzoekstrajecten waarbij de toekomst van het netwerk van de klant wordt onderzocht. Dit zijn intensieve trajecten. We kijken naar de digitale strategie, toekomstvisie en specifieke doelstellingen. Vervolgens schrijven we een uitgebreid adviesrapport over hoe de klant het netwerk de komende jaren het beste kan inrichten. Die kennis deel ik ook graag met anderen.

Het initiatief om kennissessies te organiseren komt vanuit alle hoeken. Het is duidelijk dat de betrokkenheid bij YaWorks groot is: de opkomst is altijd hoog en dat is goed om te zien. Consultants komen niet alleen om kennis op te doen, maar ook elkaar weer te zien.

Daarom is dit echt een goede plek om door te groeien. Met de juiste drive, energie en ambities kun je je bij YaWorks ontwikkelen tot de top van de Nederlandse consultants!”

Naam: Martijn Hartering

Functie: Manager Shared Services

Bij YaWorks sinds: 2012

“Ik heb de leukste baan van Nederland! YaWorks is een frisse, snelgroeiende en eerlijke organisatie met getalenteerde mensen die het ‘YaWorks DNA’ hebben. We werken open en transparant. De consultants in het veld, de Field Managers, de Accountmanagers en het hoofdkantoor hebben korte lijnen met elkaar. Door de goede sfeer voelt het als één grote familie. Ik heb zoveel lol in wat ik doe, een dag uitzitten komt dan ook niet voor.

De alsmaar groter wordende backoffice draagt bij aan de algehele groei van YaWorks. Continu stellen we onszelf nieuwe doelen, zoals het professionaliseren van de administratie en het optimaliseren van het onboardingproces van nieuwe YaWorkers. YaWorks wordt steeds zichtbaarder en daar ben ik trots op.”

Naam: Mark Raats

Functie: Wireless Consultant

Bij YaWorks sinds: 2017

“Als Wireless Consultant werk ik voor verschillende klanten én op verschillende niveaus. Zo werd ik bij een grote zuivelcoöperatie ingezet als operationeel engineer en hield ik mij bezig met lifecycle management. Bij een andere opdracht maak ik deel uit van het projectteam en werk ik op het niveau van design en architectuur.

Daarnaast ben ik ook onderdeel van het YaWorks clusterteam Wireless, dat actief samenwerkt op het gebied van product development en kennisdeling. Belangrijk, want zo kan ik mezelf doorontwikkelen.
Binnen mijn team kan ik mijn ei kwijt en als ik vertel wat ik graag wil, wordt daar ook echt wat mee gedaan. YaWorks heeft mij geholpen om mij verder te specialiseren in Wireless.

Ik ben bijvoorbeeld als eerste van Nederland CWNE-gecertificeerd. Daar ben ik best trots op! Uiteindelijk is het doel om architect te worden en om mij verder te specialiseren in wireless security. Dankzij YaWorks lukt dat!”

Item 1 of 9
Hoe ga jij je ontwikkelen?

Hoe ga jij je ontwikkelen?

Bij YaWorks staat jouw ontwikkeling voorop. We willen dat jij het beste uit jezelf haalt, dus zorgen we daar samen voor. Je kunt alle kanten op, welk pad kies jij?

Werken bij YaWorks

Sollicitatieproces

Eerste contact met YaWorks
Via de website, social media of een collega heb je over YaWorks gehoord en je maakt telefonisch kennis met ons.
Eerste gesprek
Op ons kantoor in Amsterdam maak je al kennis met de eerste YaWorkers en praat je verder met onze recruiter, Richard Ferro.
Technisch assessment
Hierna nodigen we je uit voor een technisch assessment met een van onze Lead Consultants en brengen we samen je technische kennis in kaart.
Welkom bij YaWorks!
Wederzijdse klik? Assessment goed gegaan? Welkom bij YaWorks!

Ontdek de wereld van YaWorks

Neem contact met ons op!

Richard Ferro

Recruiter

recruitment@yaworks.nl +31 (0) 6 11 80 27 41