Werken bij YaWorks

Ontdek de wereld van YaWorks

Ervaar YaWorks zelf.

Het is makkelijk om te zeggen dat je een leuke werkgever bent. De kunst is juist om het gewoon te zijn. Als je bij ons binnenloopt, voel je het verschil: We willen hard voor elkaar werken en elkaar helpen om het beste uit onszelf te halen. Werken neemt teveel van onze tijd in beslag om het er niet ontzettend naar onze zin te hebben!

  • YaCamper reveal

Item 1 of 10

“YaWorks is een professionele club, met nog steeds een bijzonder hoog gehalte aan flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor elkaar. Als medewerker geniet je gewoon van alle voordelen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Als je dit combineert met de gave opdrachten begrijp je waarom YaWorks zo'n toffe club is. 

David Lunel, Network Consultant 

Collega's aan het woord

Waar komt Bart zijn bed voor uit?

Waar komt Bart zijn bed voor uit?

Waar komt Bart zijn bed voor uit?

Item 1 of 4
Hoe ga jij je ontwikkelen?

Hoe ga jij je ontwikkelen?

Bij YaWorks staat jouw ontwikkeling voorop. We willen dat jij het beste uit jezelf haalt, dus zorgen we daar samen voor. Je kunt alle kanten op, welk pad kies jij?

Wat vinden zij

Lydell Hofstede

Naam: Lydell Hofstede [kernwaarde: kennis en betrokkenheid]
Functie: Netwerk Consultant  
Bij YaWorks sinds: 2017 
 
Vanaf mijn eerste werkdag voel ik me thuis bij YaWorks. Dit komt door de informele cultuur en korte communicatielijnen. Er heerst een platte hiërarchie en je kan gemakkelijk met iedereen binnen het bedrijf schakelen. 
 
Het hele jaar door zijn er technische kennissessies met collega’s en externe sprekers. Ook worden sociale events georganiseerd: varen met de YaBoot, de verjaardag van YaWorks en gaan we jaarlijks skiën. Dit zorgt voor een goede band tussen collega’s, die elkaar niet vaak zien omdat we bij verschillende opdrachtgevers werkzaam zijn. 
 
Als Netwerk Consultant werk ik aan grote infrastructuurprojecten en verbouwingstrajecten. We bouwen nieuwe netwerken en zorgen dat medewerkers altijd verbonden zijn. 
Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik ruimte voor professionele ontwikkeling. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op en wij willen hierin vooroplopen. Daarom volg ik continu opleidingen en cursussen die essentieel zijn voor de toekomst. Zo zijn we vandaag al bezig met de kennis van morgen. 

Kirsten van der Hulst

Naam: Kirsten van der Hulst 
Functie: Manager Delivery
Bij YaWorks sinds: 2014
 
Ik kende YaWorks al voordat ik er in 2014 aan de slag ging. Ik had een beeld van een jonge, ambitieuze club waar iedereen hard werkt, maar ook veel plezier maakt. Dat bleek te kloppen, ik heb dat de afgelopen jaren wel ervaren. 

Niemand is hetzelfde, en toch voelt iedereen zich vrij om echt zichzelf te zijn. We zijn allemaal ambitieus en de motivatie om de gezamenlijke doelstellingen te behalen is groot, maar evengoed voelt het alsof ik met een vriendengroep aan het werk ben. Je bent vrij om je eigen mening te geven en er is altijd ruimte voor het ontplooien van je eigen ideeën. 

Het werk is afwisselend, hierdoor is geen dag hetzelfde.  Als Manager Delivery probeer ik in samenwerking met alle afdelingen de processen te optimaliseren. Die uitdaging ga ik iedere dag met veel plezier aan.

Naam: Mark Raats 
Functie: Wireless Consultant
Bij YaWorks sinds: 2017
 
Als Wireless Consultant werk ik voor verschillende klanten én op verschillende niveaus. Zo werd ik bij een grote zuivelcoöperatie ingezet als operationeel engineer en hield ik mij bezig met lifecycle management. Bij een andere opdracht maak ik deel uit van het projectteam en werk ik op het niveau van design en architectuur. 
 
Daarnaast ben ik ook onderdeel van het YaWorks clusterteam Wireless, dat actief samenwerkt op het gebied van product development en kennisdeling. Belangrijk, want zo kan ik mezelf doorontwikkelen. 
Binnen mijn team kan ik mijn ei kwijt en als ik vertel wat ik graag wil, wordt daar ook echt wat mee gedaan. YaWorks heeft mij geholpen om mij verder te specialiseren in Wireless.
Ik ben bijvoorbeeld als eerste van Nederland CWNE-gecertificeerd. Daar ben ik best trots op!
Uiteindelijk is het doel om architect te worden en om mij verder te specialiseren in wireless security. Dankzij YaWorks lukt dat!

Naam: Maarten Vervoorn 
Functie: Lead Consultant
Bij YaWorks sinds: 2011

Als Lead Consultant werk ik aan onderzoekstrajecten waarbij de toekomst van het netwerk van de klant wordt onderzocht. Dit zijn intensieve trajecten. We kijken naar de digitale strategie, toekomstvisie en specifieke doelstellingen. Vervolgens schrijven we een uitgebreid adviesrapport over hoe de klant het netwerk de komende jaren het beste kan inrichten. Die kennis deel ik ook graag met anderen. 

Het initiatief om kennissessies te organiseren komt vanuit alle hoeken. Het is duidelijk dat de betrokkenheid bij YaWorks groot is: de opkomst is altijd hoog en dat is goed om te zien. Consultants komen niet alleen om kennis op te doen, maar ook elkaar weer te zien. 
Daarom is dit echt een goede plek om door te groeien. Met de juiste drive, energie en ambities kun je je bij YaWorks ontwikkelen tot de top van de Nederlandse consultants!

Naam: Hans Driessens
Functie: Netwerk Architect
Bij YaWorks sinds: 2016
 
Als Netwerk Architect houd ik me bezig met het adviseren van klanten, gericht op IT en governance. Dit gaat niet alleen over de inrichting van processen of optimalisaties binnen organisaties, maar ook over samenwerken en communicatie. 
 
Bij YaWorks werken mensen die vooruit willen, die ideeën hebben, en kennis ontwikkelen en delen. Vooral dat laatste vind ik belangrijk: het is essentieel in de netwerkwereld. Iets van elkaar leren is het leukste dat er is. 
De clusters binnen YaWorks zijn volledig gericht op ontwikkeling. Binnen je eigen kennisgebied krijg je handvatten voor technische groei in de vorm van een ontwikkelplan. Zo kan iedereen zijn eigen pad volgen en het beste uit zichzelf halen.

John Bos

Naam: John Bos 
Functie: Field Manager
Bij YaWorks sinds: 2017

In de zomer van 2017 ben ik bij YaWorks begonnen als Field Manager. Cliché misschien, maar het voelde vanaf dag één als een warm bad. Hier heeft iedereen dezelfde mindset: we willen hard werken, en plezier in het werk en vertrouwen in elkaar zijn hierbij onmisbaar. Doordat we elkaar vertrouwen, handelen we altijd met de beste intenties en weten we samen de klus te klaren. 
 
Inmiddels ben ik doorgegroeid naar HR Manager. Ik ben ik in de eerste plaats verantwoordelijk voor het HR-beleid binnen YaWorks en daarnaast stuur ik Field Management aan en zorg ik voor de begeleiding en coaching van onze consultants. Wij zijn hun eerste aanspreekpunt. Wederzijds vertrouwen is hierbij essentieel. Je bespreekt namelijk niet alleen de stand van zaken van een opdracht, maar je hebt het ook over thuis. Wij ondersteunen de collega’s op allerlei vlakken en zorgen dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en het naar hun zin hebben.

Gelukkig blijft er ook genoeg ruimte voor mijn eigen ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik word uitgedaagd door mijn collega’s en heb de vrijheid om projecten op te pakken die mij interesseren. Zo leer ik mezelf beter kennen en kom ik alleen maar verder.

Martijn Hartering

Naam: Martijn Hartering 
Functie: Manager Shared Services
Bij YaWorks sinds: 2012
 
Ik heb de leukste baan van Nederland! YaWorks is een frisse, snelgroeiende en eerlijke organisatie met getalenteerde mensen die het ‘YaWorks DNA’ hebben. We werken open en transparant. De consultants in het veld, de Field Managers, de Accountmanagers en het hoofdkantoor hebben korte lijnen met elkaar. Door de goede sfeer voelt het als één grote familie. Ik heb zoveel lol in wat ik doe, een dag uitzitten komt dan ook niet voor.
 
De alsmaar groter wordende backoffice draagt bij aan de algehele groei van YaWorks. Continu stellen we onszelf nieuwe doelen, zoals het professionaliseren van de administratie en het optimaliseren van het onboardingproces van nieuwe YaWorkers. YaWorks wordt steeds zichtbaarder en daar ben ik trots op. 

Item 1 of 7

Sollicitatieproces

Eerste contact met YaWorks
Via de website, social media of een collega heb je over YaWorks gehoord en je maakt telefonisch kennis met ons.
Eerste gesprek
Op ons kantoor in Amsterdam maak je al kennis met de eerste YaWorkers en praat je verder met onze recruiter.
Technisch assessment
Hierna nodigen we je uit voor een technisch assessment met een van onze Lead Consultants en brengen we samen je technische kennis in kaart.
Welkom bij YaWorks!
Wederzijdse klik? Assessment goed gegaan? Welkom bij YaWorks!

Ontdek de wereld van YaWorks

Neem contact met ons op!

Sander Smorenberg

Recruiter

recruitment@yaworks.nl +31 (0) 6 82 09 0407